Transformă Sarbatorile într-o Poveste cu Moș Crăciun!

Sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect pentru a ne reaminti de magia copilăriei, de clipele în care fiecare fulg de zăpadă și luminița de pe brad însemnau un strop de magie. E timpul să readuci acea atmosferă încântătoare, și cum altfel s-ar putea face asta dacă nu alături de un Moș Crăciun autentic?

(Re)Descoperă Magia Sărbătorilor

Te invităm să te lași purtat într-o lume unde mireasma cojilor de portocale se amestecă armonios cu parfumul inconfundabil al pomului de Crăciun. Închiriază-l pe Moș Crăciun și lasă-l să îți transforme sărbătoarea într-un moment unic, presărat cu bucurie, râsete și amintiri de neuitat.

Un Moș Crăciun pentru Fiecare Eveniment

Fie că planifici o petrecere de Crăciun corporativă, un eveniment în comunitate sau pur și simplu dorești să aduci un zâmbet pe fețele celor dragi în noaptea de Crăciun, Moșul nostru este pregătit să împartă cadouri, zâmbete și momente magice.

O Experiență Personalizată

Alege un Moș Crăciun la comandă și bucură-te de o experiență personalizată, adaptată nevoilor și dorințelor tale. Moșul nostru vine echipat nu doar cu un sac plin de cadouri, ci și cu povestiri fascinante despre Polul Nord, spiriduși și magia sărbătorilor de iarnă.

Rezervă Acum!

Nu lăsa magia sărbătorilor să țină pasul cu agitația sezonului. Închiriază-l pe Moș Crăciun astăzi și asigură-te că magia, bucuria și râsetele vor fi la ele acasă în această perioadă festivă.

Servicii

Rezerva MOȘ CRĂCIUN Cu barbă naturală pentru serbare

MOȘ CRĂCIUN

Cu barbă naturală pentru serbare

Transformă serbarea de Crăciun a copiilor într-o experiență magică! Închiriază un Moș Crăciun cu barbă naturală, pregătit să aducă bucurie și daruri la școală sau grădiniță. Rezervă acum pentru momente de neuitat!

Rezerva MOȘ CRĂCIUN Cu barbă naturală pentru acasă

MOȘ CRĂCIUN

Cu barbă naturală pentru acasă

Cauti să aduci o doză de magie în casele voastre de Craciun? Descoperă serviciul nostru de închiriere Moș Crăciun! Oferă copiilor și întregii familii o experiență unică, memorabilă, în care basmele devin realitate.

Rezerva MOȘ CRĂCIUN Cu barbă naturală pentru petreceri corporate

MOȘ CRĂCIUN

Cu barbă naturală pentru petreceri corporate

Dacă ești manager sau specialist HR și plănuiești o petrecere corporate de Crăciun, oferă-ți și echipei tale un moment unic - redescoperă bucuria și entuziasmul Crăciunului alături de un Moș Crăciun cu barbă naturală.

Rezerva CRĂCIUNIȚĂ & SPIRIDUȘI Ajutoarele Moșului

CRĂCIUNIȚĂ & SPIRIDUȘI

Ajutoarele Moșului

Moș Crăciun nu ar putea să-și îndeplinească misiunea fără ajutoarele sale. Cu toate că este un bătrân jovial, greutatea sacului plin cu cadouri se poate simți copleșitoare. Aici intră în scenă Crăciuniță și spiridușii.

Rezerva Moșul online

În această perioadă festivă, îți aducem bucuria și magia Crăciunului direct în confortul casei tale cu serviciul nostru inovator - Moș Crăciun Online!

Rezerva Personaje Sufletul petrecerii

Personaje

Sufletul petrecerii

Personajele noastre te ajută să transformi orice eveniment într-o poveste încântătoare și de neuitat.

Rezerva Mesaj personalizat (video) Pentru persoane cu adevărat speciale

Mesaj personalizat (video)

Pentru persoane cu adevărat speciale

Un mesaj video personalizat este cea mai bună variantă pentru a transmite un mesaj unei persoane dragi.

Rezerva MOȘ NICOLAE Cu barbă naturală

MOȘ NICOLAE

Cu barbă naturală

Exista cel putin o zi in an, in care toti copiii isi curata ghetutele cu placere. De ce? Pentru ca acestea trebuie incarcate cu bunatati de catre Mos Nicolae.

Crăciunul ăsta e altfel

Din sacul lui cu jucării, Moș Crăciun le umple ghetuțele copiilor, după care se pregătește de ședința foto și de serbarea de Crăciun a copiilor. În tot acest timp, moșul are grijă să aducă un zâmbet larg pe chipul copiilor și să clădească cele mai frumoase amintiri de familie.

REZERVĂ ACUM!

Moșul tocmai a terminat de înhămat renii la sanie, și-a umplut sacul cu jucării și tot ce mai așteaptă este semnalul tău. Anunță-ne când ești pregătit de o iarnă ca în povești! 
(Pentru ILFOV se percepe o taxa de transport de 50 RON)

inchiriaza-l pe mos craciun