MOȘ CRĂCIUN CU BARBĂ NATURALĂ PENTRU SERBARE

Moș Crăciun la grădinită sau la școală, invitatul special la serbarea de Crăciun.

Moș Crăciun nu poate lipsi de la serbarea de Crăciun a copiilor de la grădiniță sau de la școală! Moșul cu barbă albă și straie roșii este invitatul special, mult așteptat de copii.

Cui i-ar spune ei toate poeziile, poveștile, cântecelele și mai ales colindele, dacă nu lui Moș Crăciun?! Pe cine ar întâmpina cu brațele deschise și ochii strălucind de fericire, căutând să vadă ce se ascunde în tolba mare și grea? Moș Crăciun este, fără doar și poate, cel mai iubit bătrânel!

Toate pregătirile serbării de Crăciun de la grădiniță, toate repetițiile se fac cu gândul la Moșul bătrân cu nasul roșu care vine încărcat de daruri pentru copiii cuminți! Fără îndoială că este o motivație enormă pentru cei mici să învețe cu sfințenie fiecare vers pentru ca mai apoi să fie răsplătiți cu câte un cadou din partea Moșului.

Și atunci când vine serbarea, când toți părinții sunt în sală cu sufletul la gură la gândul că micuții lor sunt protagoniștii primului spectacol din viața lor, cei mici se gândesc doar la tolba Moșului plină cu surprize și cadouri! Și apoi, ce amintire mai frumoasă să aibă un copil decât prima poză pe genunchii Moșului!

 

Tarife:

Pentru BUCUREȘTI

1. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră - 400 RON
2. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră si jumătate - 500 RON
Pentru un număr mai mare de copii, alte intervale orare sau pentru o ofertă pesonalizată asteptam un email cu toate detaliile evenimentului.

Pentru Jud. ILFOV (tariful include si taxa de transport)

1. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră - 450 RON
2. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră și jumătate - 600 RON
Pentru un număr mai mare de copii, alte intervale orare sau pentru o ofertă pesonalizată asteptam un email cu toate detaliile evenimentului.

 

Pentru informații suplimentare:

Florentina Marinescu

Telefon: 0748161435
Adresa de e-mail: florentina@inchiriazamoscraciun.ro

Madalina Moraru

Telefon: 0748161436
Adresa de e-mail: madalina@inchiriazamoscraciun.ro

Rezerv un Moș!