MOȘ CRĂCIUN CU BARBĂ NATURALĂ PENTRU SERBARE

Invitați-l pe Moș Crăciun cu barbă naturală la serbările de la grădiniță sau școală și transformați momentul într-o amintire de neuitat pentru cei mici.

Imagineați-vă bucuria și entuziasmul care îi cuprind pe copii când, în mijlocul serbării lor festive, pașii grei și vocea caldă a lui Moș Crăciun răsună în sală. Cu barba lui albă și autentică și costumul tradițional roșu, Moșul aduce cu sine nu doar daruri, ci și magia pură a Crăciunului.

Copiii au exersat pentru acest moment, iar ochii lor strălucesc de emoție și bucurie. Fiecare poezie și cântec este o dedicație specială pentru bătrânul Moș, martorul magiei sărbătorilor, cel care ține în tolba sa promisiunea unor surprize minunate.

În acea sală, unde decorațiunile de Crăciun strălucesc, părinții privesc cu admirație și emoție. Copiii lor, eroii serii, sunt absorbiți de magia momentului, așteptând cu nerăbdare să descopere comorile ascunse în sacul lui Moș Crăciun.

Momentul când fiecare copil se așază pe genunchii Moșului, împărtășindu-i visele și bucuriile, este încununat de un cadou special, o recompensă pentru spiritul și inima lor curată. Aceasta nu este doar o serbare; este o experiență magică, un capitol neprețuit în amintirile copilăriei fiecărui micuț participant.

Transformă Serbarea în Magie cu Moș Crăciun Autentic

Invitați-l pe Moș Crăciun la evenimentul vostru și oferiți copiilor o experiență memorabilă, presărată cu magie, bucurie și daruri speciale, care va rămâne vie în inimile lor pentru totdeauna.

 

Tarife:

Pentru BUCUREȘTI

1. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră - 400 RON
2. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră si jumătate - 500 RON
Pentru un număr mai mare de copii, alte intervale orare sau pentru o ofertă pesonalizată asteptam un email cu toate detaliile evenimentului.

Pentru Jud. ILFOV (tariful include si taxa de transport)

1. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră - 450 RON
2. Moș Crăciun cu barbă naturală pentru o oră și jumătate - 600 RON
Pentru un număr mai mare de copii, alte intervale orare sau pentru o ofertă pesonalizată asteptam un email cu toate detaliile evenimentului.

 

Pentru informații suplimentare:

 

Madalina Moraru

Telefon: 0748161436
Adresa de e-mail: madalina@inchiriazamoscraciun.ro

Florentina Marinescu

Telefon: 0748161435
Adresa de e-mail: florentina@inchiriazamoscraciun.ro

 

Rezerv un Moș!