Despre noi

inchiriaza-l pe mos craciun

Din vremuri strabune, Moș Crăciun a fost stăpânul necontestat al Magiei Crăciunului, împletindu-se în visele și speranțele fiecărui copil. Într-o lume unde bucuria și zâmbetul celor mici sunt comori neprețuite, Moș Crăciun devine eroul care transformă fiecare casă într-un sanctuar al fericirii.

La inceput de Decembrie, când fulgii de zăpadă încep să picteze tablouri albe și sclipitoare, ne ocupăm cu grijă și afecțiune de pregătirea Moșului pentru voiajul său. Hainele îi sunt curățate de orice urmă de fum, ghetele lustruite până când oglinda cerului se reflectă în ele, iar barba și pletele albe îi sunt îngrijite cu măiestrie pentru a străluci în noaptea magică.

Deși are la dispoziție o noapte, și doar una, pentru a împlini vise și a livra cadourile cu care copiii și adulții din toate colțurile lumii își împletesc speranțele, Moș Crăciun găsește întotdeauna o cale să le ajungă la toți. Cu ajutorul nostru, timpul capătă o altă dimensiune, iar în fiecare locuință în care intră, Moșul lasă în urma sa o amprentă a bucuriei dar si un strop din Magia Craciunului.

Așadar, pregătiți-vă să-l întâmpinați așa cum se cuvine, cu inimi deschise și ochi luminați de fericire, căci Moș Crăciun este gata să transforme fiecare clipă într-o amintire de neuitat, înfășurată în magia pură a Crăciunului.

Ne ocupăm îndeaproape și de Spiriduși, ajutoarele lui Moș Crăciun! Deși ei sunt și ajutoarele noastre și se asigură că Moșul nu se dezechilibrează pe scările presărate cu stele de gheată și îi mai țin de sacul greu, pentru ca sarcina să-i fie mai ușoară, dar acesta să rămână secretul nostru, vă rugăm! Nu vrem ca Moșul să creadă că nu avem încredere în el că s-ar descurca și singur.


Dar gata cu poveștile! E târziu și agenda Moșului se umple văzând cu ochii! Ți-ai rezervat o întâlnire cu Moș Crăciun? Dacă nu, e momentul să o faci, căci timpul nu stă în loc, iar o așa întâlnire nu trebuie ratată!

Rezervă acum
mos craciun cu sania si renii