CRĂCIUNIȚĂ & SPIRIDUȘI

Ce s-ar face Moșul fără ajutoarele sale de nădejde? Căci Moș Crăciun este bătrân, sacul e greu, cadourile multe... Ajutoarele Moșului reprezintă o necesitate atunci când Moș Crăciun ajunge într-un loc unde trebuie să împartă foarte multe cadouri. Altfel cum s-ar descurca el să țină minte numele tuturor copiilor, să-i țină și pe ei pe genunchi și sacul în spate?

Cheamă-l pe Moș Crăciun la evenimentul tău, dar nu uita de ajutoarele lui! Pe lângă faptul că ele vor asigura buna desfășurare și organizare a evenimentului, vor face deliciul celor mici, îi vor apropia pe cei mai sperioși dintre ei de Moș Crăciun și vor fi acolo să va încânte cu costumele lor perfecte și cu zâmbetele sincere.

Crăciunița, cel mai prețios ajutor al lui Moș Crăciun

Atunci când spiridușii nu sunt prin preajmă sau când Moșul are pur și simplu nevoie de un plus de susținere, Crăciunița este acolo să-i vină în ajutor. Știu, știu, o să spuneți că nu poate fi Crăciunița Moșului fiind mult mai tânără decât el, dar vă dezvăluim imediat misterul: Crăciunița noastră nu-i soția Moșului, ci nepoata!

Ca orice bunic iubitor, și Moș Crăciun își ține nepoțica aproape și o ia cu el să-l ajute la întâlnirile cu cei mici, dar și cu cei mari. Cheam-o și tu și dă un plus de culoare evenimentelor de Crăciun!

 

Tariful pentru o ora este de 350 RON / personaj.

 

Pentru informații suplimentare:

Florentina Marinescu

Telefon: 0748161435
Adresa de e-mail: florentina@inchiriazamoscraciun.ro

Madalina Moraru

Telefon: 0748161436
Adresa de e-mail: madalina@inchiriazamoscraciun.ro

Rezerv!