Moș Crăciun și Echipa lui de Crăciunițe și Spiriduși

Moș Crăciun nu ar putea să-și îndeplinească misiunea fără ajutoarele sale de încredere. Cu toate că este un bătrân jovial, greutatea sacului plin cu cadouri se poate simți copleșitoare. Aici intră în scenă Crăciunița și spiridușii – eroii nevăzuți ai nopții de Crăciun.

De ce Ajutoarele lui Moș Crăciun Sunt Esențiale?

Crăciuniță și spiridușii nu sunt doar mâinile ajutătoare care îl sprijină pe Moș în distribuirea cadourilor. Ei sunt esențiali în organizarea și buna desfășurare a magiei de Crăciun. Împreună, aduc zâmbete pe fețele copiilor și transformă fiecare moment într-o amintire de neuitat.

Crăciunița - Nepoata Vrăjită a lui Moș Crăciun

Multe zvonuri circulă despre Crăciunița. Este ea soția lui Moș? O soră necunoscută? Secretul este acum dezvăluit: Crăciunița este, de fapt, nepoata adorată a lui Moș Crăciun! Cu o energie nesfârșită și un zâmbet radiant, Crăciunița aduce un plus de culoare și veselie în fiecare casă vizitată.

Rezervă-ți Locul în Programul Aglomerat al lui Moș Crăciun!

Vrei să aduci magia Crăciunului la tine acasă sau la evenimentul tău? Nu uita să incluzi în invitație și pe Crăciunița și spiridușii. Garantăm un spectacol de neuitat, plin de râsete, jocuri și, desigur, cadouri!

Cheamă-l pe Moș Crăciun și echipa sa de ajutoare și transformă orice moment într-o amintire magică de Crăciun!

 

Tariful pentru o ora este de 350 RON / personaj.

 

Pentru informații suplimentare:

 

Madalina Moraru

Telefon: 0748161436
Adresa de e-mail: madalina@inchiriazamoscraciun.ro

Florentina Marinescu

Telefon: 0748161435
Adresa de e-mail: florentina@inchiriazamoscraciun.ro

 

Rezerv!